Samochód do ślubu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Le-Ce
    L&K
    • 2010
    • 1313
    • Octavia I (1U2)
    • AUM 1.8 20VT 150 KM

rafiki,

Wszystko zależy od fantazji siostry i jej przyszłego oraz ich wyobrażeń i upodobań :?:
    Jęsli ją mają, to bym im zapodał Urala z koszem, mając jednak w odwodzie Ułaza gdyby pogoda była nie zakunieczna. Wyrafinowanym i jakże pamiętnym byłby Kraz i na pace grająca podwórkowa kapela.
    Ba :!:
    Cycuś malina :!:
    Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• BADYL
      RS
      • 2011
      • 2396
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez Agamek12
      kabanos, dobrze powiedzialeś... Ja zupełnie położyłem laskę na całą ta oprawę (dałem kobicie wolną rękę i ona sie wszystkim zajęła) i... do dziś jesteśmy "szczęśliwym" :szeroki_usmiech małżeństwem. A znam kilka osób, które miały mega-wypasione wesele, super fury i całą tą otoczkę i w tym samym czasie co moje "szczęśliwe" małżeństwo... zdążyo sie już dwa razy rozwieść
      zabawna wypowiedź...co ma wypasione wesele do szczęśliwego życia..."wypasione" to jest pojęcie względne. Mozna skoromnie i można też na bogato, ale najważniejsze w tym wszystkim by to wspaniałe święto młodych było przez nich (i tu uważam) wspólnie zaplanowane :wink: Jeżeli jedna strona czyt. panna młoda chce ślub z bajki, a pan młody ma na to (jak mówią młodzi) wyjebane to na wstępie coś już jest nie tak :P No i dla mnie ważne było to, by wesela nie robić na pokaz :wink:

co d auta....tez pierwsze słysze by auto załatwiał świadek...w moim przypadku auto załatwiałem osobiście od kumpla - Jeep Grand Cherokee za flaszkę Jack Daniel's plus parę złotych na umycię autka :P
      nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• kbjanek
        Rider
        • 2009
        • 381

ja jechalem do slubu pol roczna astra hatchback 1.4
        ojciec ja nam pozyczyl, wypicowal cala i po drodze wstapil do spozywczaka,
        pozniej przez 4 dni nie ruszal zeby nie zabrudzic,
        traf chcial ze zostawil serek plesniowy pod siedzeniem i zapomnial,
        gama zapachowa w czasie przejazdu powyzszej fury przez miasta na pranie tapicerki na 4 godziny przed slubem nie do opisania,
        mimo ze do dzis minelo 7 lat to co wsiade do tego auta to czuje plesniowy ser

ps
        to najlepsza anegdotka z naszego wesela krazaca wsrod znakomych,
        trzeba miec dystans

Komentarz

• rafiki
          RS
          • 2012
          • 15975
          • Superb III (3V3)

Koledzy, sytuacja jest taka, że zarówno moja siostra i mój przyszły szwagier mają fioła na punkcie kościoła (nie, nie wiary - z wiarą to ma dla mnie niewiele wspólnego), w związku z czym będzie to wesele bezalkoholowe i ogólnie jakaś dziwna impreza, bo wg nich "wesele powinno być kontynuacją tego, co było w kościele"... :shock: O tym, że miałbym być świadkiem oficjalnie nic nie wiem, aczkolwiek coś takiego słyszałem na mieście. :wink: Ale rzecz w tym żeby koszty minimalizować. Moim zadaniem jest znaleźć im auto do ślubu, może być skoda (byle nie moja - ?). O wypożyczalni aut myślałem, ale obawiam się, że tego nie można zaliczyć do minimalizowania kosztów :diabelski_usmiech

djczas, jak coś to zgłoszę się do Ciebie w sprawie fotografowania, bo muzykę to oni sobie mają załatwić sami...przynajmniej tak mówili, że to zrobią :lol:
          رافال
          Spoty
          Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

rafiki, ok

Komentarz

• lukasz3112
              RS
              • 2008
              • 3607

rafiki, kolego no to możesz mieć problem jeżeli kogoś znajomego nie znajdziesz a szukasz bardzo budżetowo.
              Ja na 22.09 szukałem auta to coś fajnego w miarę poniżej 1tys zł praktycznie nie wychodziło za obsługę ok 3-4 godzinną. W końcu się wqwiłem i biorę nowego FXa na cały weekend i świadek sam będzie kierował.

PS. ewentualnie możesz poszukać na alledrogo w dziale usługi wpisz ślub i tam będą różne oferty
              (jest jedna fajna oferta jazdy Lambo ale koszt 5000zł

Jak nie zależy młodej parze na jakiejś fajnej furze to coś znajdziesz tam w rozsądnych pieniądzach.
              Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• Agamek12
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 9935
                • Ford

lukasz3112, ale rafiki chce Skodę...
                Adam... Używam:
                Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Hunter
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 1655

my mieliśmy mieć nowego, tygodniowego Forestera, ale kumpel wylądował w szpitalu i było auto świadka - Lancia Delta III i było spoko

P.S. Infinity FX35 i Subaru WRX Sti też miałem w zasięgu, ale wybór padł na Lancię
                  ...nie ma to jak Octavia :drive:
                  >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• adi747
                    L&K
                    • 2008
                    • 1138

miałem brać lambo do ślubu bo jest w krk w wypożyczalni ale lambo jest dwu osobowe a granica wieku nie pozwalała mi nim jechać musiał by ojciec go pożyczyć a ja jechać :szeroki_usmiech w efekcie pojechaliśmy evo x
                    a co do tematu skoro dziewczyna chce skode to nie ma co sie rozpisywać o innych
                    http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
                    była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
                    2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
                    JEST
                    megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
                    octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
                    octavia 2 2.0TDI BKD

Komentarz

• palioza
                      Rider
                      S_OCP Member
                      • 2005
                      • 417

Bralem S-klase do slubu, wypozyczal dealer Mercedesa, kosztowalo mnie to 500 zl wraz z kierowca na caly dzien, wiec spoko ;-) Sproboj moze uderzyc do jakiegos dealera.
                      Skoda fajne auto nie ma o czym mowic, ale jako slubne, to malo reprezentacyjne ;-)
                      Choc osobiscie wiozlem skoda 2 pary do slubu, passatem jedna, a Audiczka jeszcze nikogo
                      Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)

Komentarz

• Hunter
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 1655

Zamieszczone przez palioza
                        skoda 2 pary do slubu, passatem jedna, a Audiczka jeszcze nikogo
                        Skoda rządzi
                        ...nie ma to jak Octavia :drive:
                        >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• ganzal
                          Drive
                          • 2010
                          • 99

ja za doslownie 3 tygodnie bede jechal swoja czarnula :lol: gdybym uwazal ze do slubu sie nie nadaje czy cos by mi nie pasawalo to jaki sens jezdzic takim samochodem nacodzien. Zreszta lubie swoj samochod nie jest to ideal ale jak dla mnie ma to cos i poki co mi to wystarcza.

Komentarz

• phoneman
                            RS
                            • 2008
                            • 3374
                            • Octavia I (1U2)
                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez kabanos
                            Mnie do ślubu w 2007 roku wiózł kolega Lanosem w wersji sedan i to do tego w kolorze jasno zielonym :szeroki_usmiech i jakoś nie mam z tego powodu depresji :P
                            A ja jechałem Leganzą
                            .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• Agamek12
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2006
                              • 9935
                              • Ford

A ja jechałem Laguną nówką sztuką... i nawet w czasie jazdy sie nie popsuła
                              Załączone pliki
                              Adam... Używam:

Komentarz

• BADYL
                                RS
                                • 2011
                                • 2396
                                • Octavia II combi (1Z5)
                                • BKD 2.0 TDI 140 KM

Agamek12, a dekorowałeś samemu czy przejechałeś przez jakąś łączkę :wink: :twisted:
                                nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• Agamek12
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2006
                                  • 9935
                                  • Ford

BADYL, nażeczona kupiła kwiatki, a potem ja rano w sobotę (albo w piątek wieczorem?) podjechałem do wója i upstrzyłem Lagę tym zielskiem
                                  A potem przez kilka lat miałem ochotę kupić taki wózek :shock:
                                  Adam... Używam:

Komentarz

Pracuję...